U Srbiji kritiziraju Piksija: "Užasno. Nikad nisam vidio da netko tako vodi utakmicu"

Foto: EPA

SRBIJA je odigrala 3:3 protiv Kameruna u drugom kolu Svjetskog prvenstva. Kamerun je u najluđoj utakmici Mundijala poveo golom Castelletta u 29. minuti, ali se Srbija vratila u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golovima Pavlovića i Milinković-Savića. Mitrović je u 53. zabio za vodstvo Srbije 3:1, ali se onda Kamerun vratio preko Aboubakara u 64. i Choupo-Motinga u 66. minuti.

Posebno su kritične bile reakcije srpske obrane pri 3:1 vodstvu, u čemu se defenzivac Nikola Milenković istaknuo pogreškama. RTS-ov stručni komentator Rade Bogdanović tvrdi da igrači nisu ništa krivi, nego da je najveći krivac za ispuštenu pobjedu srpski izbornik Dragan Stojković Piksi.

"Igrali smo utakmicu bez izbornika"

"Ne krivim igrače danas. Nisu fizički spremni. Kad to nemaš, onda nemaš ni koncentraciju. Moram ovo reći. Mi smo danas odigrali utakmicu, a da nismo imali izbornika na klupi. Nikad nisam vidio da netko lošije vodi utakmicu na velikom natjecanju kao Dragan Stojković danas. Užasno."

"Da vi kod 3:1, kad vam se momčad vratila, puštate petoricu na visoki presing... Da deset minuta ne znate gdje tko udara. Kao trener na klupi morate razmišljati. Kukao sam kako fizička sprema nije dobra. Izlaskom Pavlovića nastao je potop", rekao je Bogdanović.