UFC

UFC-ov komentator: Nisam mogao vjerovati što me je Stipe pitao nakon najveće pobjede

Foto: Guliver Image/Getty Images

"UVIJEK je lijepo vidjeti kada se dobre stvari događaju dobrim ljudima, a Stipe Miočić se zaista potrudio da mu se dogode i mislim da je rezultat bio prilično jasan", napisao je UFC-ov komentator Jon Anik nakon pobjede Stipe Miočića u trilogiji protiv Daniela Cormiera i obrane naslova u teškoj kategoriji.

Miočić je u noći sa subote na nedjelju jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio i poslao u mirovinu 41-godišnjeg Cormiera, a Anik je imao priliku taj meč pratiti iz prvog reda.

"Kakva genijalna taktika njegovog tima i kakva Stipina provedba iste. U ovom trenutku malo je dvojbe oko toga da je on najuspješniji UFC-ov teškaš svih vremena", dodao je Anik i prisjetio se kako je upoznao američko-hrvatskog borca.

"Naša priča seže još iz 2012. godine i FUEL TV-a. Kasnije iste godine sam komentirao njegov prvi UFC 'main event' u Nottinghamu kasnije te godine. Tada sam znao da može razvaliti bejzbol loptu, ali nisam mogao predvidjeti da će postati najbolji teškaš u povijesti UFC-a. No prije svega, koliko god to puta često čuli, on je možda i bolji čovjek nego što je borac. Nakon što je pobijedio DC-ja na UFC-u 241, zatekli smo se u istoj svlačionici i on me je po dolasku odmah pitao o mom sinu. To se dogodilo nedugo nakon najveće pobjede u njegovom životu. Ostao sam u nevjerici. Čovjek zrači klasom i nadam se da je sada pun novca."

Miočić će, vjerojatno krajem godine, naslov prvaka braniti protiv Francisa Ngannoua.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.