United ga je platio 85 milijuna eura. Danas ga se samo želi riješiti

Foto: EPA

JADON SANCHO na odlasku je iz Manchester Uniteda. Kako javlja Daily Mail, klub se želi što prije riješiti Sancha, koji je zbog nediscipline izbačen iz momčadi. Pokušat će ga barem posuditi nekome tijekom zimskog prijelaznog roka, no to neće biti lako jer ima ogromnu plaću od 300 tisuća funti tjedno.

United je Sancha iz Borussije Dortmund doveo prije dvije godine u transferu vrijednom 85 milijuna eura i vezao ga je ugovorom do ljeta 2026. godine. Trebao je biti dugoročno rješenje kluba na poziciji lijevog krila, no danas je tek u poziciji posrnule zvijezde koja trenira s igračima iz klupske akademije.

Ondje se našao nakon što je putem društvenih mreža optužio Ten Haga da laže kad ga proziva zbog nezalaganja na treninzima. Nakon toga je ponudio svoju stranu priče pa je poručio da je njegov rad na treningu od prvog dana prikladan i zadovoljavajući te da Ten Hag od njega pravi žrtvenog jarca.

Ne želi se ispričati

Odnos mlade Unitedove zvijezde i trenera je nepostojeći. Sancho navodno ne smije ni ući u klupske prostorije, ne trenira i ne igra s prvom momčadi. Ten Hag ga je suspendirao u posljednjih osam utakmica. Od njega traži samo da se javno ispriča za svoje riječi.

Sancho to zasad nije učinio niti hoće, kako stvari stoje. Ten Hag je rekao da Sancho nije problem samo za sebe nego i za igrače oko njega, na koje loše utječe svojim ponašanjem. Nizozemac tvrdi da je atmosfera bolja otkad je udaljio engleskog napadača iz ekipe. Sa Sanchom ili bez njega, Unitedu ide loše u prvenstvu, tek je na desetom mjestu.