Usikov menadžer: Možete li zamisliti što bi bilo da je Fury izgubio od Ngannoua?

Foto: EPA

TYSON FURY (35) uz puno je muke krajem listopada pobijedio Francisa Ngannoua (37) u boksačkoj borbi najvećih teškaša borilačkih sportova u Rijadu. Nakon deset rundi podijeljenom sudačkom odlukom WBC-ov aktualni boksački šampion pobijedio je bivšeg UFC-ovog prvaka. Ngannou je u trećoj rundi srušio Furyja i oduševio pratitelje borilačkih sportova koji nisu očekivali tako dobar boksački nastup Kamerunca.

Oleksandr Usik (36), koji bi se početkom 2024. u meču stoljeća trebao s Furyjem boriti za ujedinjenje teškaških titula, bio je u publici tijekom borbe Furyja i Ngannoua. Usikov menadžer Aleksander Krasjuk u podcastu The Hook priznao je da je Usik bio jako nervozan gledajući meč.

"Usik se znojio tijekom cijele borbe"

"Možete li zamisliti što bi se dogodilo da je Fury izgubio? Usik se znojio tijekom cijele borbe jer je postojala šansa da Tyson izgubi. Da je poražen, tko bi gledao borbu Furyja i Usika? Vidio sam brojke plaćenih pay-per-viewova, borba s Ngannouom nije bila osobito popularna u SAD-u.

Dakle, ovaj meč nije privukao osobitu pozornost. No vjerujem da će s Usikom biti drugačije. Usik je samopouzdan, za njega inače ne bi bilo mjesta u boksu. Sada mu nedostaje samo jedan pojas", izjavio je Krasjuk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.