Valčić u šoku nakon što je izbio oko Bieleckom: Žalit ću zbog toga dok sam živ

TONČI VALČIĆ u šoku je nakon što je nesretnim slučajem iskopao oko Karolu Bieleckom. Na prijateljskoj utakmici Poljske i Hrvatske Valčić je htio dodati loptu, no na njegovu ruku je naletio Bielecki i dogodila se tragedija. Poljak više ne može igrati rukomet, a Valčić se s tim teško može pomiriti.

"Žalit ću zbog toga cijeli život i nikad neću to zaboraviti. Znam da se to moglo svakome dogoditi, ali to mi nije nikakva utjeha. Još proživljavam kako moj prst prodire u njegovo oko. Propao je duboko, znao sam da neće dobro završiti. Rukomet je grub, ali su slične ozljede rijetke. Metlićić je umalo doživio sličnu sudbinu na Euru u Sloveniji", rekao je Valčić za Sportske novosti misleći na utakmicu sa Slovenijom kad je Aleš Pajovič umalo izbio oko Metličiću.

Valčić će uskoro posjetiti Poljaka koji mu ništa ne zamjera jer je svjestan da nije bilo namjerno i da se to moglo svakome dogoditi.

"Nažalost, ispalo je da se oko nije dalo spasiti. Morat ću naučiti živjeti novi život, izvan rukometa. Kako god bilo, snaći ću se. Preda mnom je još puno od života. Ta izgubio sam samo oko!", izjavio je Bielecki za poljski dnevnik Jedynka ostavivši dojam totalne pomirenosti sa situacijom i ne pokazavši ni traga ogorčenosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.