MMA

Vaso Bakočević: Da je Croati pukla noga, ja bih mu s obje noge skočio na glavu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

FRANCISCO BARRIO, koji se u MMA svijetu bori pod nadimkom Croata, svladao je Vasu Bakočevića, znanog u istim tim borilačkim krugovima kao Psihopata, u borbi održanoj u subotu u Šibeniku.

Sve je bilo vrlo brzo gotovo, a Bakočević tvrdi da je razlog lom njegove noge.

"Ovo je noćna mora, nakon 30 sekundi borbe bacam low-kick i puca mi stajna noga, odnosno kvadriceps. Nakon toga sam pao kao da me je neko pogodio iz pištolja", rekao je Psihopata u razgovoru za meridianbetsport.rs pa odgovorio na pitanje zašto sudac nije prekinuo borbu.

Sucu je rekao da je dobro

"Puno me ljudi pita i žali se što sudac nije prekinuo meč. Mene je sudac pitao: 'Jesi li dobro, što ti je?' Na što sam mu ja odgovorio: 'U redu je sve.' Normalno da ništa nije bilo u redu, protivnik je jedva dočekao. Krenuo me je udarati, uhvatio me u giljotinu i krenuo daviti."

Budući da Bakočević nije prekinuo borbu tapkanjem, Barrio ga je držao u giljotini dok nije izgubio svijest. Nada se uzvratnom meču i tvrdi da je za ovaj bio u potpunosti spreman, ali da je viša sila razlog zašto se sve ovako rasplelo.

Ovo nije balet

Ništa ne zamjera suparniku.

"Revanš obavezno! Ja njega potpuno razumijem, njemu da je pukla noga, ja bih mu s obje noge skočio na glavu, jednostavno to je tako. Shvaćam ja njega, ali zna i on da me nije pobijedio kako treba. Ja ovdje držim dosta karata, pričat ću s kim treba, ali prvo se moram oporaviti", objasnio je i prokomentirao publiku:

"Potpuno očekivana reakcija publike. Ja sam gledao prethodne večeri, to je muk bio, znao sam da kad uđemo on i ja, da će to biti kaos! Potpuno očekivano. Ovo nije balet, ovdje neće doći 'normalni ljudi'!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.