Vatreni Božić za Borussijinog napadača: Valdezu izgorjela vila i zlatni retriver Arami

NAPADAČ dortmundske Borussije i paragvajske reprezentacije Nelson Valdez, ostao je sinoć bez svog luksuznog doma koji je nestao u plamenu dima u ranim jutarnjim satima ponedjeljka.

Njemački dnevnik Bild piše kako su se Valdez i njegova supruga Tynka oko 3.35 sati u ponedjeljak vraćali kući u kvartu Westfalen u Dortmundu nakon Božićne zabave, a ondje ih je dočekao nesvakidašnji prizor, njihov je dom bio u plamenu.

"Tynka i ja smo primjetili dim još iz daljine. Naša su djeca srećom bila kod djeda i bake, ali naš pas, Arami", rekao je Valdez.

Arami je ime ljubimca obitelji Valdez, zlatnog retrivera koji zatočen u kući nije imao previše šansi za preživljavanje, te je kasnije uginuo od zadobivenih opeklina u veterinarskoj klinici. Šteta na Valdezovoj vili procijenjuje se na 100.000 eura, prvi rezultati istrage kao uzrok požara navode instalacije električnog glasovira.

Privremeno se tako paragvajski nogometaš sa suprugom i dvoje djece Noemi (1) i Samuelom (3) preselio kod rođaka u Bremen, a povratak u Dortmund predviđa se za sredinu siječnja. Do tada bi njegova vila koja se proteže na 300 kvadratnih metara, trebala biti obnovljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.