SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Velika afera u reprezentaciji Islanda, bijesni navijači traže odlazak trenera

Foto: EPA

ŠVEDSKA rukometna legenda Tomas Svensson danas obnaša funkciju trenera golmana u islandskoj reprezentaciji. Usred Svjetskog prvenstva u Egiptu izazvao je veliki skandal nakon što je indirektno optužio najvažnijeg igrača, Arona Palmarssona, kako namjerno nije otišao na turnir.

Najbolji islandski igrač nije putovao u Egipat zbog ozljede, a Svensson je za švedske medije rekao kako je njegov nedolazak povezan s pregovorima u Barceloni oko novog ugovora. Dodao je i da ga nisu smjeli pregledati liječnici reprezentacije čime je sugerirao sumnju u to da ozljeda uopće postoji.

Islandski navijači su bijesni i traže njegov odlazak iz reprezentacije zbog prozivanja njihovog idola. "Njegova isprika nije dovoljna, treba odmah dobiti otkaz. Optužio je i Arona i Savez i liječnika Jonssona, samo radi probleme", rekao je Logi Geirsson, bivši islandski reprezentativac. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.