Velike brige u Dinamu. Za tjedan dana je Poljud, a ozlijedila se tri ključna igrača

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

DINAMO će nakon dva ogleda s Red Bullom iz Salzburga ovog vikenda nastaviti svoj put prema obrani naslova u SuperSport HNL-u. Igra u nedjelju na Maksimiru protiv Varaždina od 15 sati. Podsjetimo, Plavi su prošlog vikenda bili slobodni jer su zbog europskih izazova odabrali preskočiti ogled protiv Istre.

Susret protiv Varaždina bit će posljednji prije derbija na Poljudu koji se igra za tjedan dana. Dinamo se nada da će uoči njega zadržati prednost od osam bodova nad Hajdukom ili je čak i povećati u slučaju da Bijeli izgube u Gorici. Ipak, Dinamu će protiv hit momčadi prvenstva biti jako teško zbog izostanaka i potencijalnih izostanaka.

Od ranije je poznato da će Luka Ivanušec preskočiti utakmicu zbog suspenzije. Mislav Oršić je na susretu protiv Austrijanaca dobio udarac, izašao iz igre šepajući i postoji vrlo dobra šansa da će ga Ante Čačić odmoriti za Poljud.

Problemi su najveći u veznoj liniji. Uz spomenuti izostanak Ivanušeca, upitni su i Arijan Ademi i Josip Mišić koji se trenutno nalaze na popisu igrača koji prolaze proces mini rehabilitacije. U ovom trenutku nije poznato hoće li moći igrati u nedjelju.