HRVATSKA REPREZENTACIJA

Velšani nadglasali hrvatske navijače u Osijeku, na tribinama i Kolinda

Foto: HINA

U dvoboju E kvalifikacijske skupine EURA 2020 u Osijeku su nogometaši Hrvatske slavili protiv Walesa s 2-1 (1-0) i zasjeli na čelo ljestvice.  Hrvatska je povela autogolom Alexandera Lawrencea u 17. minuti nakon ubačaja Ivana Perišića, koji je zabio za 2-0 u 48. minuti. U 77. minuti David Brooks, uz pomoć Domagoja Vide, postiže gol za Velšane. 

Više od 17 tisuća navijača okupilo se danas na tribinama, a među njima je i Kolinda u društvu osječko-baranjskog župana Ivana Anušića.

>>> Velšani stigli s 10 autobusa. Hrvati ih časte kobasicama, sirom i rakijom

Na tribinama nije bilo puno navijanja, nekoliko povika na početku poluvremenu, ostatak poluvremena vladala je tišina kakva nije karakteristična za Osijek. Jasno, tome su doprinijele visoke temperature koje probleme stvaraju i nogometašima. Kako je utakmica išla kraju, tako su navijači Walesa bili sve glasniji, a domaći nisu ponudili odgovor. 

Na samom početku utakmice održana je minuta šutnje za dvije djevojčice koje su tragično poginule u naletu kamiona na odmorištu kod Novske. Osim njihove smrti, minutom šutnje obilježena je i smrt Lennarta Johanssona, bivšeg predsjednika UEFA-e. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.