Velški mediji: Modrića i društvo zaustavio je briljantni 19-godišnjak

Foto: Profimedia

VELŠANI slave svoju reprezentaciju nakon velike pobjede nad Hrvatskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Pljušte pohvale tamošnjih navijača i medija, a Wales Online ocijenio je sve nogometaše svoje reprezentacije koji su zaigrali protiv Hrvatske i nikome nije dao manje od 7.

Igračem utakmice očekivano su proglasili dvostrukog strijelca Harryja Wilsona. "Zadavao je probleme Hrvatskoj kroz cijelu utakmicu u svom 50. nastupu. Fantastično je surađivao s Williamsom. Briljantno je zabio prvi gol, ali drugi je bio zaista prekrasan. Izvrsno je usmjerio loptu glavom okrenut leđima prema golu. Jedna od njegovih najboljih izvedbi u dresu Walesa", piše Wales Online.

Brojne pohvale za 19-godišnjeg veznjaka

Posebne pohvale dobio je i 19-godišnji veznjak Jordan James, koji je dobio osmicu. Nogometaš engleskog drugoligaša Birminghama morao se nositi s Lukom Modrićem, Mateom Kovačićem i Marcelom Brozovićem, ali bio je izvrstan u tome.

"Težak je zadatak za tako mladog igrača suočiti se s Modrićem i društvom, no on je bio briljantan. Izvrsno je čitao igru i donio potrebnu energiju koja je pomogla Walesu doći do pobjede", stoji u tekstu.