VESELO NA RUJEVICI Australac novinare pozdravio s "dobar dan", Ganac jedva čeka igrati protiv Milana i ima dobar razlog za to

Foto: HNK Rijeka

KEKOV apel za pojačanjima urodio je plodom. Maxwell Acosty i Jason Davidson novi su igrači HNK Rijeka. Acosty i Davidson predstavljeni su u press centru HNK Rijeka, a obojica su izrazila zadovoljstvo dolaskom u redove riječkog prvaka.
 
Acosty, desni krilni napadač, stigao je na jednogodišnju posudbu uz obavezan otkup na kraju isteka posudbe, dok je lijevi bek Davidson potpisao na tri godine.
 
''Sretan sam i zadovoljan, ovo je velika prilika za mene. Bio sam dugo u Italiji i trebao sam novi izazov'', rekao je Acosty na predstavljanju medijima.
 

''Prve impresije su odlične, grad je predivan. Infrastruktura je sjajna, suigrači i stručni stožer su jako susretljivi. Ne mogu dočekati da počnem s treninzima i da svoju priču nastavim na travnjaku, ustvrdio je Davidson čija je supruga iz Slavonskog Broda te je novinare pozdravio s "Dobar dan".
 
''Supruga je iz Hrvatske i doma s kćeri priča hrvatski. Ovo je dobra prilika da naučim hrvatski, što zbog nogometa, ali i obitelji. Nakon Svjetskog prvenstva 2014. bio sam na ljetovanju na Krku. Sve je bilo sjajno, nikad ne bih rekao da ću se vratiti zbog nogometa'', ustvrdio je Davidson.
 
Davidson je u karijeri igrao za niz klubova, među poznatijima za West Bromwich Albion (2014./2015.), Huddersfield Town (2015. - 2017.) dok je prošle sezone bio na posudbi u Groningenu.
 
Još jedan Australac, Ante Miličić ostavio je dubok trag u Rijeci, a Jason u dresu Rijeke želi osigurati i mjesto u reprezentaciji Australije.
 
''Poznajem Anthonyja, znam da ima hrvatsko podrijetlo, ali nisam znao da je igrao u Rijeci. Za mene je cilj isto ostaviti dubok trag u Rijeci. Moj cilj je opet igrati za reprezentaciju. To je poseban osjećaj i zahvalan sam da sam imao tu priliku. Želim izboriti mjesto u Rijeci, a onda i u reprezentaciji'', ustvrdio je Davidson.
 

Za Acostyja će pak posebno biti gostovanje kod Milana u Europskoj ligi budući da je posljednjih devet godina igrao u Italiji. Među ostalim i za Fiorentinu, Reggianu, Carpi, Chievo, Modenu, Crotone…
 
''Znam sve igrače Milana, bit će to posebna utakmica za mene. Posebice ona u Milanu gdje će biti moja obitelj, prijatelji i suigrači'', zaključio je Acosty.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.