VIDEO Big Baby Zadranima: Klub vam je sranje, a trener tretira igrače kao govna

Foto: Screenshot (Facebook)

GLEN DAVIS, NBA prvak s Bostonom iz 2008., otišao je iz Zadra prije nego što je odigrao ijednu utakmicu. 

>>>Uprava Zadra objasnila rastanak s Davisom: "Nismo mogli pristati na ucjene"

Cijeli dan se nagađa o tome zašto je Big Baby otišao prije nego što je raspakirao kofere. Neki su govorili o nostalgiji za SAD-om, drugi o premaloj plaći u Zadru. Sada je Davis sam odlučio pojasniti cijelu situaciju.

Portal Sport023 objavio je na svojoj Facebook stranici video u kojem Big Baby objašnjava razloge odlaska. Prvo se ispričao Tornadu, ali zatim vrlo žestoko opleo po klubu i treneru Alešu Pipanu:

"Ispričavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutarnjih problema u smislu da im je organizacija sranje. Također, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih. Ne želim biti u takvom programu gdje me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, htio sam igrati večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili. I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao govna. Nitko ne želi igrati za njega", rekao je Davis u videoporuci. 

Zadar je bez Davisa izgubio večerašnju utakmicu 2. kola ABA lige od Cedevite 95:85. Iz kluba su na presici nakon utakmice objasnili kako ih je Big Baby ucijenjivao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.