SERIE C

VIDEO Bivšem klubu zabio dva gola, spremao se za treći, a onda je utrčao huligan

Foto: screenshot Twitter

UTAKMICA talijanske Serie C između Foggie i Catanzara produljena je 10 minuta nakon što je domaći navijač utrčao u teren i napao gostujućeg napadača Pietra Iemmella, koji se spremao izvesti jedanaesterac, te mu prijetio smrću. Taj je 30-godišnji napadač u sezoni 2018./19. igrao za Foggiu i stalno imao nesuglasice s njenim navijačima, a sinoć se vratio u taj grad i postigao dva gola, ali uljez na travnjaku zaustavio ga je u pokušaju da ostvari hat-trick.

Catanzaro je vodio 4:1, a Iemmello je zabio prvi i četvrti gol svoje momčadi. Dok je čekao da domaći golman stane na gol i suoči se s njegovim udarcem s bijele točke, huligan je dotrčao prema njemu, zamahnuo i čini se da ga je uspio zakačiti pa licu. Iemmello se uspio izmaknuti, zbog čega je uljez izgubio ravnotežu i pao. Dok su ga odvodili s travnjaka, prema svojoj meti pokazivao je gestu rezanja grkljana.

Kako bi izbjegao daljnje incidente, Iemmello je izvođenje penala prepustio suigraču i izašao iz igre, a Foggin stožer nagovorio ga je da ode u svlačionicu kako ne bi dodatno žestio neprijateljski nastrojenu publiku.

Prema talijanskim izvješćima, još je jedan huligan utrčao na travnjak u pokušaju da napadne Iemmella, ali zaštitari su ga na vrijeme zaustavili. Sudačka nadoknada potrajala je 10 minuta zbog incidenata, a Catanzaro je slavio 6:2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.