VIDEO Bivši trener i reprezentativac Brazila potpuno uništio auto u nesreći. Dobro je

Foto: EPA

DUNGA, brazilski kapetan momčadi koja je 1994. godine osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u SAD-u, doživio je tešku prometnu nesreću u Brazilu. Kako pišu tamošnji mediji, Dunga i supruga vozili su po međugradskoj cesti, kad je 60-godišnji bivši izbornik i igrač reprezentacije izgubio kontrolu nad automobilom koji se i prevrnuo na krov.

Oboje putnika su odmah prevezeni u bolnicu, gdje su im srećom ustanovljene samo lakše tjelesne ozljede. Dunga je podvrgnut i alkotestu koji je bio negativan. Dunga je u igračkoj karijeri odigrao čak 91 utakmicu za Brazil. Igrao je za više brazilskih klubova, a u Europi ga se najviše pamti kao igrača Fiorentine i Stuttgarta.

Izbornik Brazila bio je u dva mandata, ali s manje uspjeha nego kao igrač. Prvi put je tu dužnost obnašao od 2006. do 2010. godine kada je otpušten nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Drugi mandat imao je od 2014. do 2016. godine, a zatim je otpušten nakon ispadanja u grupnoj fazi Copa Americe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.