VIDEO Bizarna situacija s utakmice Dinama i Gorice. Svi igrači stali čuvati svoj gol

Screenshot: MaxSport

DINAMO je u utakmici četvrtog kola kao domaćin na Maksimiru pobijedio Goricu 2:1 i zadržao je maksimalan učinak ove sezone. Prvak Hrvatske je poveo već iz prve prilike. Marko Rog je odlično ubacio u šestoj minuti, a Sandro Kulenović krasno zabio glavom.

Dinamo je drugi gol zabio u 57. minuti opet preko Kulenovića. Sjajna kontra koju je započeo Bernauer, lopta je stigla do Cordobe na lijevoj strani, ovaj je ubacio, a Kulenović je iz blizine zabio za 2:0. Osim po pobjedi Dinama, utakmica će ostati upamćena i po tome što je na njoj viđen indirekt, nešto što se u nogometu jako rijetko viđa. I to ne jedan, nego dva. Prvi pogledajte od 3:08 na videu ispod, a drugi od 9:15.

U prvom slučaju je Bernauer vratio loptu do Nevistića nakon što se našao pod pritiskom, a vratar Dinama je neobjašnjivo uhvatio loptu u ruke te je sudac odmah pokazao na indirekt. U drugom slučaju su igrači Gorice zakuhali sličnu situaciju, a onda se dogodila i pomalo komična situacija da su svi stali na gol liniju kako bi obranili pokušaj Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.