VIDEO Brazilske "svinje" prvu titulu nakon 22 godine proslavile rijekom suza

Foto: Screenshot YouTube

Pred kraj utakmice, kad je bilo jasno da je sve gotovo, neviđena količina emocija razlila se prekrasnim Allianz Parque stadionom. Svih 41.000 navijača "svinja", kako je nadimak Palmeirasu, ridalo je od sreće, brisali su suze šalovima i zastavama, a posebno emotivan bio je Gabriel Jesus, koji u siječnju stiže u Manchester City za 30 milijuna eura.

 

Ove sezone zabio je četiri gola u šest nastupa za reprezentaciju, a u Palmeirasov naslov ugradio je još 12 golova.

"Ne želim otići u svlačionicu, jer je ovo zadnji put da sam ovdje, s vama. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer ja sigurno neću vas. Hvala vam, predivni ste. Obožavam vas", kroz suze je jedva govorio Gabriel Jesus (19) s mikrofonom u ruci.



 

Kad je zadnji put Palmeiras bio prvak jedan sjajni igrač tek je započinjao karijeru. Sjećate li se Zé Roberta? E, pa i on je tu. S 42 godina i kapetanskom trakom oko ruke, neuništiva legenda Bayerna odvela je "Svinje" do toliko željene titule. Njemu je to 17. klupski trofej u karijeri i, kako sam kaže, jedan od najdražih.

"Nevjerojatna momčad, nevjerojatan uspjeh. Presretan sam. Hoću li završiti karijeru? Ne znam, ne razmišljam još o tome", rekao je kapetan Palmeirasa.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.