LIGE PETICE

VIDEO Chelseajeva zvijezda dvaput namjerno igrala rukom, sudac ju nije isključio

Foto: Screenshot

CHELSEA je slavio 2:1 na gostovanju kod Crystal Palacea u susretu 9. kola engleske Premier lige, no nakon utakmice se piše o sudačkom previdu zbog kojeg je Dinamov suparnik u Ligi prvaka stigao do pobjede.

Crystal Palace je vodio već od sedme minute, kada je strijelac bio Edouard, dok je u 38. do prvijenca u dresu Chelseaja, kojim je izjednačio na 1:1, stigao Pierre-Emerick Aubameyang. Domaćina je u konačnici srušio Conor Gallagher, koji je ovog ljeta došao u Chelsea iz Palacea. U 90. minuti Gallagher je sjajno odapeo s 20 metara te je pod gredu pogodio za 2:1.

Engleski mediji ističu da je upitno bi li Chelsea stigao do pobjede da je u 33. minuti Thiago Silva, asistent za 1:1, umjesto žutog dobio crveni karton zbog zadržavanja lopte rukom dok je bio na travi. VAR je pregledao tu situaciju i samo potvrdio odluku glavnog suca Chrisa Kavanagha.

VIDEO: Arena Sport

"Iskreno, kakva korist od VAR-a kad on misli da to nije jasna pogreška. A dvaput je igrao rukom", požalio se nakon utakmice predsjednik Crystal Palacea Steve Parish.