VIDEO Čim je sudac svirao kraj, Gattuso je žustro išao objasniti stvari igračima

Foto: Screenshot/MaxSport

HAJDUK je u sklopu petog kola SuperSport HNL-a slavio 1:0 protiv Osijeka na Poljudu. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Marko Livaja u 56. minuti koji tako nastavlja s nevjerojatnim individualnim učinkom na početku prvenstvene sezone. Hajduk je dosad zabio sedam golova u SHNL-u, a Livaja je zabio četiri i za tri asistirao.

Ako tome dodamo i kvalifikacije za Konferencijsku ligu, Livaja je sudjelovao u osam od devet golova Hajduka. Posljednji gol Hajduka ove sezone u kojem Livaja nije sudjelovao kao strijelac ili asistent je bio ujedno i prvi gol Bijelih ove sezone, kada je u 19. minuti protiv HB Torshavna na Poljudu zabio Filip Uremović.

Gattuso odmah nakon utakmice imao potrebu objasniti nešto igračima

Bila je to deveta utakmica na klupi Hajduka za trenera Gennara Gattusa. Ostvario je do sada učinak od četiri pobjede (HB Torshavn, Slaven Belupo, Varaždin i Osijek) koje su se sve dogodile na Poljudu, četiri remija (HB Torshavn, Lokomotiva, Ružomberok i Istra) koji su se svi dogodili na gostovanju i jednog poraza protiv Ružomberoka na Poljudu koji je eliminirao Hajduk iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Nije nikakva novost da je Gattuso osebujan trener koji vrlo aktivno vodi utakmice, a sam je više puta isticao da nakon utakmice ne može uopće spavati. Nekima je njegov stil simpatičan, a drugima iritantan. Čini se da nakon skoro svake utakmice imamo nešto o čemu možemo pričati u kontekstu Gattusa, od izjava o Ivanu Perišiću do lupanja hladnjaka u Slovačkoj.

Sinoć smo dobili još jednu takvu situaciju. Čim je sudac Mario Zebec označio kraj susreta, Gattuso je ušao na travnjak, ali ne da bi slavio s momčadi, nego je prvo nešto strastveno objašnjavao Rokasu Pukštasu, a kad je završio s njim prebacio se na Yassinea Benrahoua i objašnjavao što je pogriješio u završnici utakmice. Situacija je podsjetila na Pepa Guardiolu, koji to često radi nakon utakmica, a posebno se pamti kada je bio trener Bayerna i to napravio tada jako mladom Joshui Kimmichu.

Gennaro Gattuso je išao nešto objasniti igračima, a izgleda da ga je Benrahou posebno naljutio! 😁🤭 #Hajduk #Osijek #SuperSportHNL #HRnogomet

Objavljuje HRnogomet u Subota, 31. kolovoza 2024.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.