VIDEO Conte iz bolnice nazvao Kanea i čestitao mu na povijesnom uspjehu

Foto: Screenshot

TOTTENHAM je u nedjelju u derbiju 22. kola Premier lige pobijedio Manchester City 1:0 i udaljio ga od borbe za naslov prvaka. Spursi su do pobjede došli golom Harryja Kanea iz 15. minute nakon koje se Tottenham dobro branio i uspio sačuvati prednost.

Kaneu je to bio 267. gol za Tottenham čime je postao najbolji strijelac toga kluba u povijesti iza Jimmyja Greavesa. Engleski reprezentativac je došao i do brojke od 200 golova u Premier ligi čime se pridružio Alanu Sheareru (260) i Wayneu Rooneyu (208), iako je Kane do 200 golova došao u bitno manje utakmica.

Na društvenim mrežama se nakon utakmice pojavila snimka iz svlačionice Spursa na kojoj se vidi kako Harry Kane razgovara na mobitel. Nazvao ga je trener Antonio Conte koji je u Italiji u bolnici nakon operacije. Kane je pitao Contea je li dobro, a trener mu je rekao da jest i da ga je Kane učinio ponosnim.

"Hoćemo li vas vidjeti u srijedu?" pitao ga je Kane nakon čega je čitava momčad vikala "Dva dana slobodno!". Conte je i prije utakmice održao motivacijski govor preko mobitela koji je očito urodio plodom jer je Tottenham došao do velike pobjede.