VIDEO Dinamov protivnik u Konferencijskoj ligi preokretom došao do ligaške pobjede

Foto: EPA

USPJEŠNO su posao u 24. kolu grčke Superlige odradili nogometaši solunskog PAOK-a, budući suparnici Dinama u osmini finala Konferencijske lige. Premda je prvi primio pogodak, PAOK je u gostima pobijedio Panaitolikos 1:3. Time je PAOK zadržao korak s vodećim AEK-om. Na vrhu ljestvice AEK ima 55 bodova, PAOK je trenutačno na 54, dok treći Panathinaikos ima 51 bod.

Već u petoj minuti autsajder Panaitolikos je poveo golom Iliasa Chatzitheodoridisa. Sve do 72. minute PAOK je bio u rezultatskom minusu, ali je sve vrlo brzo okrenuo na svoju stranu. U 72. minuti autogol za 1:1 je zabio domaći igrač Pedro Silva Torrejon, dok je već u 73. minuti PAOK vodio 2:1 pogotkom Andrije Živkovića. Konačnih 3:1 je postavio Giannis Konstantelias u 90. minuti.

Kotarski nije branio zbog groznice

Hrvatski vratar Dominik Kotarski nije čuvao mrežu PAOK-a u ovom susretu zbog groznice, a posljednji put je propustio prvenstvenu utakmicu svog kluba prije točno godinu dana, kada je odrađivao suspenziju zbog žutih kartona. PAOK je ovom pobjedom prekinuo negativan niz jer su od 4. veljače do danas prvo remizirali s AEK-om u prvenstvu (1:1), a potom izgubili u prvoj utakmici polufinala kupa protiv Panathinaikosa (0:1).

Nakon toga su teško poraženi u prvenstvu od Olympiakosa (1:4), a prije nekoliko dana su nakon jedanaesteraca izgubili i u drugoj utakmici polufinala kupa. Dinamo je protiv PAOK-a domaćin u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige, a susret se igra 7. ožujka na stadionu Maksimir.

GOLOVE S UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pročitajte više