HNL JUNIORI

VIDEO Dinamov vratar na juniorskom derbiju laktom udario Hajdukovog igrača

Foto: Screenshot (GNK Dinamo)

VELIKI su derbi ove nedjelje odigrali juniori Dinama i Hajduka. Prvenstvena utakmica 10. kola odigrana u Zagrebu završila je bez pobjednika (1:1).

Poveo je Dinamo već u 10. minuti. Matej Mamić je lijepo probio desnu stranu te uputio udarac, a vrlo loše je reagirao vratar Hajduka Silić kojem je lopta ispala iz ruku i završila u mreži.

No, do kraja poluvremena Hajduk se vratio. Splićani su kreirali lijepu akciju koju je u 37. minuti okončao Marko Brkljača, koji je iz blizine pogodio za 1:1.

U nastavku dvoboja svaka je momčad imala po jednu dobru šansu, ali je završilo s tih 1:1. Dinamo se tako na vrhu ljestvice juniorskog prvenstva izjednačio s Lokomotivom (po 26 bodova).

U 85. minuti dogodio se incident. Dinamov vratar Mislav Zadro laktom je u lice opalio Hajdukovog Stipu Vladušića, koji ga je ometao pri ispucavanju lopte. Sudac Martin Turčin pokazao je žuti karton Vladušiću zbog ometanja vratara, a Zadro je prošao nekažnjeno.

>>> Sporna situacija od 1:48:13

Hajdukov pomoćni trener Zvonimir Milić vidio je tu situaciju u snimci na monitoru komentatora Hrvatske nogometne televizije i vikao sucima da kazne i Zadru, ali kako VAR-a u juniorskom nogometu nema, Turčin je ostao pri svojoj odluci.

Dinamo ima osam pobjeda i dva remija. Gorica je treća, a juniori Hajduka, koji nastupaju u juniorskoj Ligi prvaka, na četvrtom mjestu i imaju osam bodova manje od Dinama i Lokomotive. No, Splićani su odigrali i dvije utakmice manje od vodećeg dvojca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.