oi tokio

VIDEO Đoković je cijev stavio u usta. Fognini ju je prije toga zavukao u gaćice

Foto: REUTERS/Mike Segar

NEPODNOŠLJIVE vrućina i sparina strahovito smetaju tenisačima na Olimpijskim igrama. Temperature u Japanu trenutno su iznad 30 stupnjeva, ali je, uz to, vlažnost zraka preko 70 posto.

Novak Đoković je u osmini finala pobijedio Španjolca Alejandra Davidovicha sa 6:3, 6:1, ali daleko teže nego što pokazuje rezultat.

Razlog su spomenute vremenske neprilike, zbog kojih je Đoković morao uzimati kisik iz cijevi kako bi došao do zraka.

Fotografija toga čina šokirala je mnoge i fanovi su na društvenim mrežama kritizirali organizatore turnira zbog nemara prema zdravlju sportaša.

To je napravio i Daniil Medvedev. Drugi tenisač svijeta ogorčeno se zapitao "Trebamo li umrijeti?" nakon što je jedva dišući pobijedio Fabija Fogninija 2:6, 6:3, 2:6.

Na meču koji se igrao na istom terenu na kojem je bio Đoković, ali prije njega, Fognini je, svjedoče snimke, tu cijev gurao ispod majice, ali i ispod gaćica. 

Snimka Fogninijevog neukusnog nestašluka postala je viralna, posebno nakon što su objavljene fotografije Đokovića koji si stavljanjem cijevi u, dakako, usta daje kisik s tom istom cijevi i na istom terenu. Nakon što ju je Fognini gurao tamo gdje joj nije mjesto. 

Dodajmo da su nakon Fogninijevih eskapada s cijevi, a prije nego što se njome služio Đoković, na tom terenu igrale Anastazija Pavljučenkova i Belinda Benčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.