VIDEO Đoković s tribina dobio misterioznu tekućinu: "Zaboga, što oni to skrivaju?"

Foto: Screenshot (Twitter)

NOVAK ĐOKOVIĆ izgubio je u finalu Mastersa u Parizu od Holgera Runea 3:6, 6:3, 7:5. Srpski tenisač nije uspio sedmi put osvojiti ovaj turnir. Uoči finala na društvenim je mrežama postala viralna snimka detalja s Đokovićevog meča protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa u polufinalu.

Nepoznata tekućina

Na snimci se vidi kako članovi Đokovićevog tima Ulises Badio, Goran Ivanišević i Marco Panichi pokušavaju sakriti nekoliko bočica s nepoznatom tekućinom, koju prelijevaju u praznu bočicu. Na videu je vidljivo kako Đokovićevi suradnici pokušavaju sve sakriti od kamera pa je jedan od trenera pokušao zakloniti ih leđima. Bočica je na kraju preko sakupljačice loptica stigla do Đokovića, koji je sve popio.

"Što to skrivaju?"

Đokovićevi kritičari jedva su dočekali ove scene. "Uvijek sam mislio da bi trebalo biti malo više transparentnosti sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tijekom mečeva, ali također sam rijetko mislio da nešto nije u redu. Zaboga, govor tijela u ovom videu je bizaran. Što to Đokovićev tim treba sakriti?" pita se teniski komentator Ben Rothenberg, veliki Đokovićev kritičar.