VIDEO Henryja šokirala Ronaldova ocjena u novoj EA-ovoj igri: Ma ne, to nije on!

Foto: EPA

NOVI nastavak FIFA-e, najpopularnije nogometne simulacije na svijetu, službeno je izašao. FIFA je nakon više od dvadeset godina promijenila ime pa se novi nastavak igre zove EA FC 24 jer je EA raskinuo ugovor s krovnom svjetskom nogometnom federacijom.

Iako više nije službeno licencirani proizvod od FIFA-e, novi nastavak igre i dalje ima sve licence kao i prijašnje verzije pa igrači mogu igrati s klubovima iz većine europskih liga, a neke prevelike promjene za sve ljubitelje virtualnog nogometa nema.

Henry šokiran Ronaldovim ocjenama

Povodom izlaska novog nastavka igre Thierry Henry je na temelju ocjena pogađao o kojim se nogometašima radi. Kada je došao red na Cristiana Ronalda, Henryju nije bilo jasno o kome se radi iako je imao i pomoć u obliku informacije da taj igrač nastupa u Saudijskoj Arabiji.

"Šut, dodavanje, dribling..." rekao je prije nego što se predao, a kada mu je otkriven odgovor, nije mogao vjerovati. "Ma ne, to nije on. Wow! To je loše", u nevjerici je komentirala francuska legenda.

Ronaldo u novom nastavku igre ima ocjenu 86 od mogućih 99. Brzina mu je ocijenjena sa 77, šut s 88, dodavanja sa 75, dribling s 80, obrana s 34 te fizikalije sa 74.