hrvatski nogometaši

VIDEO Hrvat briljira u SAD-u. Kao kapetan zabio je gol vrijedan boda

Screenshot: Twitter

BIVŠI napadač Rijeke Damir Kreilach sinoć je zabio svoj prvi gol za Real Salt Lake City u 2022. godini, a samim time i u ovoj sezoni MLS-a jer je većinu sezone propustio zbog ozljede. Nakon remija protiv Houstona u prvom kolu ozlijedio se, a sinoć je odigrao treću utakmicu od povratka. Zaigrao je od prve minute protiv Toronta, i to kao kapetan momčadi, te nakon sjajne akcije, koju je sam i započeo, pogodio za 2:1.

Krasna akcija za gol

Kreilach je primio loptu na sredini terena, kratko pregledao događanja na terenu i odlučio poslati je na bok. Kad je uposlio svog beka, pokazao mu je rukom da ubaci loptu u kazneni prostor i iz drugog plana napao gol Toronta. Suigrač ga je sjajno pronašao centaršutom, a Kreilach je zabio za 2:1. Utakmica je završila 2:2.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK KREILACHA

Ovaj 32-godišnjak je prošle sezone ostvario sjajan učinak igrajući za Real Salt Lake. Odigrao je 36 utakmica, zabio 16 pogodaka i dodao osam asistencija. U idućem kolu Salt Lake putuje u Portland kod Timbersa, momčadi koja ga je lani u play-offu izbacila iz konferencijskog finala uz 2:0 pobjedu na Providence Parku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.