VIDEO Junak Reala zabio je u 95. minuti, završio je na travi obliven krvlju

Foto: Profimedia

U SUSRETU 4. kola skupine F Lige prvaka Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Jovičević, je u Varšavi odigrao 1:1 protiv europskog prvaka Real Madrida koji se spasio golom u sudačkoj nadoknadi. Real je tim bodom osigurao prolaz u osminu finala.

Prvu veliku priliku imali su gosti u 18. minuti. Pucao je Karim Benzema, ali je Anatolij Trubin odlično reagirao. U 27. minuti je uzvratio Šahtar, opasno je pucao Oleksandr Zubkov, no gostujuća obrana je blokirala njegov udarac. U završnici poluvremena prilike su imali Benzema, Rodrygo i Federico Valverde, ali nije bilo promjene rezultata.

Već na startu drugog dijela ukrajinski sastav je poveo, ovoga puta Zubkov je bio precizan pogodivši glavom za vodstvo. Domaćin je u 65. mogao i do drugog gola, no Lassina Traore je pogodio prečku. Real je u završnici susreta imao nekoliko prilika, ali nije uspio probiti domaću obranu.

Kada se već činilo da će završiti domaćom pobjedom, Antonio Rüdiger je u petoj minuti nadoknade skočio na odličan centaršut i glavom zabio pod prečku. U toj akciji glavom je udario u glavu ukrajinskog golmana Anatolija Trubina i završio obliven krvlju.

VIDEO: Arena Sport

Luka Modrić je za Real igrao od 57. minute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.