VIDEO KOJI OTKRIVA DRUGU STRANA RONALDA Napali su ga da je tašta kukavica, a pokazao se kao pravi kapetan

Foto: Screenshot YouTube

U DRAMATIČNOM polufinalu Kupa konfederacija sinoć je Čile nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacio Portugal i izborio finale protiv boljeg iz dvoboja Njemačke i Meksika koji će se odigrati večeras u Sočiju.
 
> Ronaldo želio biti junak, a sad ga navijači sprdaju: "Tašta kukavico"
 
Nakon 120 minuta igre mreže su mirovale, a onda je u raspucavanju s bijele točke titulu junaka utakmice preuzeo vratar Čilea Claudio Bravo.
 
Osporavani vratar Cityja obranio je sva tri udarca portugalskih igrača, Quaresme, Moutinha i Nanija. S druge strane, Vidal, Aranguiz i Sanchez su svladali Ruija Patricija.
 
Ronaldo je želio pucati zadnji i u slučaju da netko od Čileanaca promaši, a suigrači budu precizni, da upravo on bude taj koji će posljednjim udarcem postati junak. Kalkuliranje mu se nije isplatilo i danas da navijači na društvenim mrežama sprdaju zbog toga, stavljajući mu na teret taštinu, pa čak i kukavičluk jer poznato je da najbolji i najsigurniji igraču uvijek pucaju prvi. Čak se i oglasio veliki Alan Shearer, jedan od najboljih izvođača penala u povijesti:
 
 ''Koji je smisao da najbolji izvođač puca zadnji?'' pita se legenda engleskog nogometa.
 
Ipak, jedan detalj je ostao u sjeni herojskog čina Brava i slavlja Čileanaca, a baca potpuno drugačije svjetlo na slavnog Portugalca. Ronaldo iza sebe ima armiju hejtera kojima se ne sviđa njegov golemi ego i potreba da na njemu uvijek budu svjetla reflektora, no nakon što vide što je Portugalac učinio nakon prve serije penala, kad je promašio Ricardo Quaresma, morat će mu odati priznanje i složiti se da je postupio kao pravi kapetan.
 
Quaresma je bio razočaran nakon što mu je Bravo obranio udarac i tužan se izdvojio od ekipe koja je na centru stajala zagrljena. Ronaldo je stajao do njega i pozvao ga je da priđe i da s momčadi prati ostatak serije. Nesretni Portugalac to je prihvatio, a Ronaldo ga je grlio i tješio.
 
Pogledajte taj trenutak na 2,14 u priloženoj snimci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.