VIDEO Komentator o potezu Kuzmanovića: Režiser nema osjećaj za ono što se dogodilo

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA je u svojoj zadnjoj utakmici na ovogodišnjem Europskom prvenstvu pobijedila domaćina Njemačku 30:24. Treba reći da utakmica nije bila od prevelikog značaja ni za jednu reprezentaciju jer je Njemačka već bila osigurala polufinale, dok se Hrvatska nije mogla pomaknuti sa zadnjeg mjesta, no izabranici Gorana Perkovca barem su uspjeli pobjedom završiti nastup na Euru.

Susret je obilježio čudesni hrvatski golman Dominik Kuzmanović, koji je imao 22 obrane iz 46 udaraca (48 posto). Dva impresivna poteza imao je u 42. minuti. Tada je pri rezultatu 17:17 najprije fantastičnom obranom zaustavio udarac Renarsa Uscinsa, a potom prebacio cijeli teren i asistirao za Marija Šoštarića, koji je pogotkom iz kontre doveo Hrvatsku u vodstvo.

"Kakva intervencija... Što radi Kuzmanović!?", govorio je komentator Filip Brkić. "Kakav potez Kuzmanovića! Ovo vrijedi vidjeti iz svih kuteva. Režiser je vratio samo na pogodak, nema osjećaj za ono ranije, možda i najbolju intervenciju danas, a bilo je doista spektakularnih", dodao je komentator RTL-a.

@rtlhrvatska Kakaaav show! 😎 #vrijemejezarukomet #RTLHrvatska #EHFEuro2024 #VoyoHR ♬ original sound - RTL Hrvatska

Perkovac: Ovo što je Kuzma branio bilo je veličanstveno. Jadni Nijemci, nisu znali gdje šutirati

Izbornik Perkovac nakon susreta dobio je pitanje o Kuzmanoviću. "Svaka čast. Dugo nisam vidio da naši golmani brane 22 lopte. Ovo što je Kuzma branio bilo je veličanstveno. Jadni Nijemci, nisu znali gdje šutirati. Jako nam je pomogao", izjavio je Perkovac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.