HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Legende HNL-a se nazabijale za ludu golijadu u Saudijskoj Arabiji

Screenshot: Youtube

LUDU utakmicu u 13. kolu prvenstva Saudijske Arabije odigrali su Al Fateh i Damac. Završila je 5:5, a četiri od deset pogodaka u golijadi postigli su nogometaši poznati iz HNL-a.

Domaćin je poveo u 3. minuti golom Cueve, ali je do 16. minute za goste s dva gola preokrenuo Hillel Soudani. Legenda Dinama donijela je Damacu vodstvo lijepim zgodicima.

Zatim je Al Zaqan izjednačio na 2:2, a na kraju prvog poluvremena Filipe vraća prednost Damacu. Nju je u 63. na 4:2 povisio Mijo Caktaš, koji je odlično pogodio s više od 20 metara u trku u donji desni kut.

Ipak, Al Fateh se vraća golom još jednog Hrvata u ovoj utakmici. Ivan Santini zabio je u 69. minuti, samo dvije minute nakon ulaska u igru, za početak čudesnog preokreta svoje momčadi. Doduše, gol je postigao tako da ga je lopta pogodila u prsa, ali kao istinski golgeter bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme.

U idućih osam minuta njegovi suigrači Cueva i Al Buarikan vraćaju prednost Al Fatehu na 5:4. Ipak, deset minuta prije kraja Zelaya zabija za konačnih 5:5, i to na Soudanijevu asistenciju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.