regija

VIDEO Maribor predvođen Krznarom i Baturinom deklasirao Hajdukovu filijalu

Screenshot: SportKlub

MARIBOR, kojeg vodi Damir Krznar, a napadač mu je Roko Baturina, pobijedio je Radomlje 5:0 u gostima. Prvi gol za Maribor je već u 3. minuti zabio Roko Baturina (22), tri godine stariji brat Dinamovog veznjaka Martina. Roko je u ljeto 2020. iz Dinama otišao u Ferencvaroš uz odštetu od 700 tisuća eura, a od početka ove sezone je na posudbi u Mariboru, za koji je u 18 utakmica postigao šest golova.

Ova utakmica je zanimljiva jer je klub čiji su trener i golgeter vezani uz Dinamo (mada je Baturina ponikao u Hajduku) uvjerljivo pobijedio Hajdukovu slovensku filijalu. Podsjetimo, Hajduk je sredinom prosinca prošle godine dogovorio poslovno-sportsku suradnju s Radomljem, koje će Hajduku služiti kao podružnica.

Ugovor o suradnji potpisan je na tri godine uz mogućnost produljenja na još tri. Slovenski klub služit će Hajduku praktički kao druga momčad, a klubovi će izmjenjivati i stručno znanje, trenere i sve ostalo. Filip Čuić, Mario Čuić i Madžid Šošić trenutno su trojica hajdukovaca na posudbi u Radomlju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE BATURINA ZABIO HAJDUKOVOJ FILIJALI