VIDEO McCollum zabio 40 poena Spursima, Pelicansi blizu prvog mjesta na Zapadu

Foto: EPA

NEW ORLEANS PELICANSI pobijedili su San Antonio Spurse 126:117 i tako se približili prvom mjestu Zapadne konferencije. Do pobjede ih je vodio CJ McCollum, koji je odigrao svoju najbolju utakmicu sezone. Zabio je 40 poena, a imao je i osam skokova, devet asistencija te čak dvije blokade.

U svojoj sjajnoj večeri ubacio je i sedam trica iz 14 pokušaja. Najvažniju je postigao u posljednjoj četvrtini, tri i pol minute prije kraja za 119:106. Trener San Antonio Spursa, uskoro član Kuće slavnih Gregg Popovich, zamijenio je tad cijeli prvi sastav i uveo rezerve.

Uz McColluma, odličnu je utakmicu odigrao i Jonas Valanciunas, koji je zabio 16 poena te uhvatio deset skokova. Kod Spursa je najbolju utakmicu karijere odigrao Jeremy Sochan, koji je zabio 23 poena, uhvatio devet skokova te šest puta asistirao. Pelicansi su trenutno na omjeru 19-12.

VIDEO: Arena Sport

Jazz nastavlja s odličnim utakmicama

Utah Jazz pobijedio je Washington Wizardse 120:112 u drugom susretu večeri. Trojica igrača odigrala su odličnu utakmicu za momčad iz Salt Lake Cityja. Malik Beasley zabio je 25, Jordan Clarkson 23, a Lauri Markkanen 21 poen. Kod Wizardsa je najbolji bio Bradley Beal, koji je zabio 30.

Utah je ove sezone iznenadio odličnim rezultatima. Nakon što su se riješili svojih najboljih igrača iz prošle sezone - Bojana Bogdanovića, Donovana Mitchella i Rudyja Goberta - još su uvijek u poziciji za doigravanje. 

VIDEO: Arena Sport

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.