liga nacija

VIDEO Najluđih 25 minuta Lige nacija, ali to je bio tek početak kaosa u Podgorici

Foto: EPA

CRNA GORA i Finska su u Podgorici igrale utakmicu posljednjeg kola drugog razreda Lige nacija koja domaćinima nije značila ništa, ali gostima je pobjeda bila nužna da ne ispadnu u treći rang. Do nje su došli u gotovo neregularnim uvjetima. Naime, do 24. minute meča igranog po velikoj kiši, pravom potopu, zbog čega su se finski novinari s terena javljali s ronilačkom opremom, francuski sudac Francois Letexier podijelio je čak pet žutih kartona i jedan crveni.

Njega je dao braniču gostiju Žarku Tomaševiću, koji je dobio drugi žuti. Sve kartone osim jednog dobili su igrači domaćih. Zato je crnogorski izbornik Miodrag Radulović već do 33. minute izvršio tri zamjene. Poluvrijeme je završilo bez golova, što nije odgovaralo Finskoj jer je u isto vrijeme Rumunjska vodila protiv Bosne i Hercegovine, pa su gosti ispadali u niži razred.

Ipak, na početku drugog poluvremena postigli su dva gola za veliko vodstvo, a zatim je isključen i izbornik Crne Gore. Finska se tako spasila od ispadanja u rang C, u koji je pala Rumunjska, bez obzira na uvjerljivu pobjedu (4:1) nad BiH, koja je kao prvoplasirana izborila elitni razred. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KIŠNI KAOS U PODGORICI

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.