nascar

VIDEO Neviđene scene u NASCAR-u. Vozač mlatio drugoga kroz prozor nakon utrke

Foto: Screenshot

VOZAČ Andrew Grady izazvao je nezapamćen incident na utrci NASCAR Seriesa u Virginiji na Martinsville Speedwayu. Grady je nakon utrke došao do automobila Daveya Callihana koji ga je zakvačio tijekom utrke i izbacio ga iz utrke. Kamere su snimile Gradyja kako dolazi do automobila, kida zaštitnu ogradu na prozoru i onda brutalno mlati vozača koji sjedi u automobilu.

Tučnjava je trajala desetak sekundi dok Gradyja od Callihanova automobila nije udaljilo osiguranje. Iznervirani Grady je nakon incidenta rekao da nije imao nikakvu namjeru udariti Callihana te da je s njim samo želio razgovarati, ali da je Callihan to odbio.

"Nisam imao izbora, nego sam ga počeo mlatiti. Danas stvarno imamo svakakvih idiota na utrkama. Neki od njih ne bi smjeli upravljati kosilicama, a ne utrkivati se. Ovdje se natječu veliki dečki i, kad se zabiješ u nekog od njih, onda moraš snositi posljedice", rekao je Grady, dok je Callihan imao drukčije viđenje:

"Nije on želio razgovarati, nego me odmah počeo tući. Jasno mi je da je bio frustriran, ali nisam ga nemjerno izgurao sa staze. Tu je 95 automobila i svi se borimo za pozicije. Nekad nemaš dovoljno prostora i to je bilo klasično, tvrdo utrkivanje. Ispričavam mu se, ali borio sam se za svoju poziciju".