VIDEO Opušteni Brozović jede burgere i vozi se po Saudijskoj Arabiji

Foto: Screenshot (Twitter)

MARCELO BROZOVIĆ (31) je prošlog ljeta potpisao ugovor karijere s Al Nassrom. Dogovorena je suradnja na tri godine, a pisalo se da će po sezoni zarađivati 25 milijuna eura, čime je postao najplaćeniji hrvatski sportaš. Na društvenim se mrežama pojavio video u kojem Brozović uživa u životu u Saudijskoj Arabiji.

Brozović i prijatelji se voze automobilom, a hrvatski reprezentativac uživa u hrani iz McDonald'sa. Nije poznato postoje li pravila oko prehrane u Al Nassru kao što postoje u nekim većim europskim klubovima. Brozović je poznat po šarolikoj prehrani, o čemu je svojevremeno govorio Dejan Lovren.

Lovren je 2018. opisao Brozovićevu prehranu

"Prije finala SP-a pojeo je dvije kile čajne, dva kroasana, popio Colu... I pretrči svejedno 15 kilometara bez problema. Kad ga pitam kako to može, pokaže prema nebu i samo kaže: 'Čajna, čajna.' Nije mi to jasno. Kad bih ja pojeo tako nešto, ne bih četiri dana došao k sebi."

Brozović je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Al Nassr. Zabio je dva gola te upisao pet asistencija kroz 1797 minuta igre. S reprezentacijom Hrvatske je izborio plasman na Europsko prvenstvo. U karijeri je igrao za Hrvatski dragovoljac, Lokomotivu, Dinamo i milanski Inter.