VIDEO Osa napala pikadista tijekom meča s hrvatskom senzacijom

Screenshot: X (Twitter)

HRVATSKI pikadist Boris Krčmar (44) u londonskom Alexandra's Palaceu ostvario je najveći uspjeh karijere i prvi se put ikad plasirao u treće kolo Svjetskog prvenstva. Najbolje rangirani hrvatski igrač (61. na svijetu) u drugom kolu svladao je s 3:1 u setovima 12. na svijetu, Nizozemca Dirka van Duijvenbodea, i tako priredio senzaciju.

Bizaran trenutak dogodio se u drugom setu, pri rezultatu 1:1. Van Duijvenbodea je tada napala osa dok je Krčmar bio na potezu. Nizozemac se izmicao, a potom objasnio hrvatskom predstavniku što se dogodilo. Inače, to je bio treći napad ose poznate kao Ally Pally na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Ranije je probleme radila Lukeu Humphriesu, dok je Rossa Smitha i upiknula.

"Bio je to ključan trenutak jer sam nakon toga loše gađao i izgubio leg. Volim hranu, ali nisam morao pojesti osu", rekao je Nizozemac nakon meča u kojem mu je osa sletjela na usnicu.

Krčmar u srijedu protiv 21. igrača svijeta

Krčmar je pobjedom protiv Van Duijvenbodea osvojio nagradu od 25 tisuća funti, odnosno gotovo 29 tisuća eura. Protivnik u trećem kolu bit će mu 21. igrač svijeta, 53-godišnji Škot Gary Anderson, a meč je na rasporedu u srijedu 27. prosinca. Anderson je u dva navrata (2015. i 2016. godine) bio svjetski prvak, a Krčmar je ove godine dva puta igrao protiv njega i oba puta izgubio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.