VIDEO Ovako je krenuo kaos u Puli. Detalj s Livajom svima je promaknuo

HAJDUK je pobijedio 2:0 Istru 1961 na Drosini u 16. kolu SuperSport HNL-a. Nakon utakmice u Puli došlo je do incidenta. Kada su igrači otišli pozdraviti navijače, nekolicina navijača Hajduka se s tribina spustila u teren kako bi dobili dresove.

Livaja pomogao navijaču

Reagirali su zaštitari prema navijačima, a onda je uskočilo još nekoliko pristaša Bijelih i došlo je do tučnjave. Sve se smirilo kada je došla policija. Situaciju je smirivao i Hajdukov kapetan Marko Livaja, koji je pomogao jednom navijaču da se vrati na tribinu. Taj je detalj svima promaknuo u prvim videomaterijalima koji su nakon utakmice stizali iz Pule.

Podsjetimo, Hajduk je slavio golovima Emira Sahitija u 16. te Marka Livaje u 90. minuti. Za Mislava Karoglana bila je to šesta uzastopna pobjeda u oba natjecanja po povratku na klupu splitskog kluba, a Hajduk se ponovno odvojio od Rijeke na pet, odnosno Dinama na devet bodova prednosti na prvome mjestu.

Istra se oglasila

Istra 1961 se o incidentu oglasila odmah nakon utakmice te osudila pripadnike Torcide: "NK Istra 1961 ovim putem najoštrije osuđuje događaje koji su se odvili nakon današnje odigrane utakmice protiv splitskog Hajduka, a koji su prouzrokovani od strane nekolicine gostujućih navijača. Ovakvi pojedinačni događaji nemaju nikakve veze s nogometom, a njihovi autori ne predstavljaju nogometne navijače koji su danas uživali u pravom nogometnom spektaklu u Puli."

Kako je sve započelo, možete vidjeti u videu Regional Expressa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.