VIDEO Parodija Ivice Zupca hit je na Twitteru. Youtuber skinuo sve njegove poteze

Screenshot: Twitter / Maxisnicee

IVICA ZUBAC odigrao je najbolju utakmicu karijere, ali i jednu od najimpresivnijih u NBA povijesti, postigavši 31 poen, 29 skokova, tri blokade i tri asistencije uz 82 % šuta iz igre u pobjedi LA Clippersa nad Indiana Pacersima 114:100. Samo jedan skok dijelio ga je od povijesnog 30+30 učinka, no četiri minute prije kraja isključen je zbog šestog prekršaja.

Predstava hrvatskog centra glavna je vijest dana u NBA ligi, njegove statistike, snimke i memovi dijele se po društvenim mrežama, a počast mu je odao i youtuber Maxisinicee koji redovito parodira NBA zvijezde snimkama na kojima imitira njihove prepoznatljive poteze.

Parodiju na Zupčeve "highlighte", od građenja i zakucavanja do trčkaranja natrag u obranu, snimio je ranije i držao je u pripremi "za slučaj da napravi nešto ovakvo". Nakon sinoćnje partije hrvatskog centra objavio ju je na Twitteru, na kojem ima oko 100.000 pratitelja, a očekuje se da će je staviti i na YouTube, na kojem ga prati 200.000 ljudi, i Instagram, na kojem je premašio milijun.