VIDEO Pedri oduševio zamolbom nakon skandiranja navijača. Fanovi ga poslušali

Screenshot: Twitter

BARCELONA je pobjedom protiv Espanyola (4:2) u 34. kolu potvrdila osvajanje španjolskog prvenstva. Trener Xavi Hernandez i igrači proslavili su titulu vožnjom autobusom po katalonskom gradu, gdje su ih okružili fanovi. Na Twitteru je objavljena snimka na kojoj navijači skandiraju ime Barcelonina veznjaka Pedrija (20).

Pedri je jedan od najboljih mladih igrača svijeta, koji je ove sezone postigao sedam i asistirao za jedan gol Barcelone. Navijači su ga opravdano slavili, a on je u tom trenutku prstima pokazao na suigrača Ansua Fatija (20), također velikog talenta koji je ove sezone pao u drugi plan.

Fatijeva vrijednost pala je s 80 na 35 milijuna eura

Brojni mediji prenijeli su tu snimku te pohvalili Pedrijev potez kojim je želio da fanovi povicima nagrade i Fatija, ofenzivca sa sedam golova i četiri asistencije u aktualnoj sezoni, što su oni učinili, na igračevo veselje. Prema Transfermarktu, Pedri vrijedi 100 milijuna eura, dok je Fatijeva vrijednost s 80 milijuna eura iz 2020. pala na 35 milijuna eura.

Podsjetimo, španjolski mediji pisali su kako bi Fati mogao biti jedan od igrača koje će Barcelona prodati kako bi ispoštovala financijski fair-play i prikupila novac za vraćanje Lionela Messija. Čak je i Fatijev otac prozvao Xavija, poručivši kako njegovom sinu ne daje dovoljno prilika. Fati je, međutim, poručio kako se ne slaže sa svojim ocem.

Pročitajte više