Video: Pepe brutalno iscipelario protivnika i vjerojatno zaradio suspenziju do kraja sezone

"PEPEA bi trebalo suspendirati najmanje na deset utakmica", gnjevno je zaključio predsjednik Getafea nakon što je igrač Real Madrida isključen zbog brutalnog prekršaja na Franciscu Casqueru. Pepe je igrača Getafea srušio u kaznenom prostoru tako što ga je gurnuo s leđa, a zatim ga je dvaput udario nogom dok je ovaj ležao na travnjaku. No, ni to mu nije bilo dovoljno pa je iskoristio gužvu koja je nastala nakon što je sudac pokazao na bijelu točku da opali šakom Juana Albina. Pepea je napokon smirio Realov vratar Iker Casillas, koji ga je doslovno iznio s terena, da bi branič nakon toga četvrtom sucu dobacio: "Svi ste vi kurvini sinovi".

"Osjećam se jako loše. Ništa slične mi se nije dosad desilo u karijeri. Jedino što mogu reći jest da mi je jako žao i ispričavam se svim navijačima i obožavateljima nogometa. Ljudi koji me poznaju znaju da nisam takav, ali utakmica je bila vrlo napeta i ponio me naboj i adrenalin. Ispričavam se Casqueru, Albinu, igračima, njihovim obiteljima, sucima i navijačima. Sad mi ne preostaje ništa drugo nego čekati kaznu. Znam da ću biti kažnjen, prije svega zbog primjera drugim igračima, ali mislim da sam ranije u karijeri pokazao da nisam nasilnik. Dogodilo se to u žaru borbe; čovjek sam, griješim kao i svi ostali. Mislim da je najvažnije da sada znam kako to nisam smio napraviti", poručio je Pepe u svojoj isprici.

No, to sigurno neće biti dovoljno. Real Madrid do kraja sezone pred sobom ima još samo šest prvenstvenih utakmica i gotovo je sigurno da će ih Pepe sve gledati s tribina. Objašnjenje trenera Juandea Ramosa kako Pepe "nije bio ljut na protivnika nego na sebe" pa je samo htio udariti nogom kroz zrak da izbaci frustracije neće uvjeriti nikog, a posebno sudačku komisiju, s obzirom da snimka jasno pokazuje da je Pepe nasrnuo na igrača kojeg je oborio na travu. "Nadam se da će disciplinska komisija shvatiti da je izgubio glavu i da ga nije želio udariti", kaže Ramos koji će sigurno učiniti sve kako bi pokušao izboriti što blažu kaznu za Pepea. Naime, Real si u završnici sezone ne može dopustiti kiks, a čekaju ih dvije teške utakmice protiv Seville i Barcelone koje će najvjerojatnije propustiti i ponovo ozlijeđeni Arjen Robben.

P.V.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.