Rumunjska liga

VIDEO Pokvarili im se reflektori u trenutku kad su zabili za vodstvo pa izgubili 0:3

Foto: Screenshot Twitter

RIJETKO viđene scene dolaze iz Rumunjske gdje su u tamošnjem prvenstvu u nedjelju igrali Politehnica Iasi i Viitorul iz Constante.

Domaći sastav je u 54. minuti pri rezultatu 1:1 postigao pogodak za vodstvo prizemnim udarcem izvan kaznenog prostora, ali u trenutku dok je lopta putovala prema golu na stadionu je došlo do kvara reflektora i nestalo je svjetla.

Dan prije utakmice su imali problema s reflektorima

Sudac Horia Gabriel Mladinovici je odmah prekinuo susret i poslao momčadi u svlačionicu označivši kraj utakmice, a igrači Politehnice odmah su ga okružili i počeli protestirati.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SCENE S UTAKMICE IZ RUMUNJSKE.

Nezadovoljan je bio i trener domaćih Daniel Pancu koji je nakon utakmice izjavio kako su i na treningu dan prije utakmice imali problema s reflektorima, ali kako se nisu osjećali dužnima obavijestiti bilo koga iz kluba.

Domaćin je izjednačio tri minute prije gašenja reflektora

Tako je Politehnica Iasi u trenutku postizanja pogotka za vodstvo od 2:1 zapravo potpisala poraz od 0:3 za zelenim stolom zbog prekida susreta koji ide na dušu organizatora utakmice.

Goste je u 20. minuti prvog dijela u vodstvo doveo Alin Dobrosavlevici, dok su domaći izjednačili samo tri minute prije kvara reflektora preko Dženana Zajmovića.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.