VIDEO Policija u Brazilu pucala gumene metke tijekom utakmice elitnog natjecanja

Foto: Screenshot/X

BRAZILSKI Atletico Mineiro izborio je prolazak u četvrtfinale Cope Libertadores, elitnog klupskog kontinentalnog natjecanja Južne Amerike, pobjedom protiv argentinskog San Lorenza. U prvoj utakmici odigranoj prije tjedan dana rezultat je bio 1:1, a u uzvratu je Atletico slavio 1:0 golom Rodriga Battaglie koji je u 65. minuti odlično reagirao nakon udarca iz kuta i golom glavom donio veliko slavlje svojoj momčadi.

Utakmica je odigrana na stadionu MRV Arena u brazilskom Belo Horizonteu pred više od 40.000 gledatelja. Stadion otvoren prije samo godinu dana čija je izgradnja koštala oko 100 milijuna eura bio je sinoć poprište jako dobre utakmice s puno udaraca na gol, ali i nevjerojatnih scena na tribini.

Policija pucala na ljude na tribini

U jednom trenutku utakmice došlo je do tučnjave između manje grupe navijača u gostujućem sektoru, a brazilska policija je na to reagirala ulaskom na tribinu gdje su ispalili više gumenih metaka na gledatelje i upotrijebili suzavac. Nastao je stampedo navijača koji su bježali, a zasad nema izvještaja iz Brazila o nekim težim posljedicama ovog obračuna na tribini.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.