VIDEO Španjolska novinarka pitanjem zbunila Gvardiola: Ne znam što bih rekao

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativni braniči Joško Gvardiol i Borna Sosa na današnjoj konferenciji za medije odgovarali su na pitanja novinara uoči utakmice sa Španjolskom na Europskom prvenstvu, koja će se igrati u subotu u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Španjolska novinarka iznenadila je Gvardiola pitanjem što misli o španjolskom izborniku Luisu de la Fuenteu. "Inače dajem mišljenja o igračima, a ne o trenerima. Ne znam što da kažem... Sigurno zna posao koji radi, pripremit će reprezentaciju da zaustavi ono što je naš forte", odgovorio je vidno zbunjeni Gvardiol, čiju reakciju možete vidjeti na 6:30 minuta priloženog videa.

Joško Gvardiol i Borna Sosa najavljuju utakmicu sa Španjolskom.

Objavljuje Index Sport u Četvrtak, 13. lipnja 2024.

Luis De La Fuente je 62-godišnji španjolski trener koji je od kraja devedesetih do danas vodio Portugalete, Aurreru, mlade momčadi Seville i Athletic Bilbaa, kao i prvu momčad Bilbaa, zatim Alaves i španjolske U-18, U-19 i U-21 reprezentacije.

Izbornikom A selekcije postao je u siječnju 2023. godine i u dosadašnjih 15 utakmica upisao je 12 pobjeda, jedan neriješen rezultat i dva poraza. Podsjetimo, uz Hrvatsku i Španjolsku, u skupini B Europskog prvenstva nalaze se branitelj naslova Italija te Albanija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.