VIDEO Strijelac gola sezone u Italiji: Da nije ušla, sigurno bi me izvrijeđali

Foto: Profimedia

FEDERICO DIMARCO postigao je za mnoge najljepši gol sezone u Serie A nakon što je u jučerašnjoj pobjedi Intera protiv Frosinonea nekoliko koraka nakon centra igrališta primio loptu i fantastičnim udarcem poslao je preko Stefana Turatija za prednost 1:0. Utakmica je završila pobjedom Intera 2:0 nakon što je Hakan Calhanoglu zabio iz jedanaesterca u 48. minuti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DIMARCOV GOL

Pitanje na koje je junak Interovog slavlja nakon utakmice morao odgovoriti bilo je je li pokušavao dugom loptom tražiti nekog od svojih suigrača ispred gola Frosinonea ili je ciljao mrežu. Objasnio je što mu je prolazilo glavom u tim trenucima u 43. minuti.

Dimarco: Želio sam pucati

"Jesam li želio pucati? Jesam. Prvo sam vidio da je Denzel Dumfries otvoren, a potom da je golman otišao s linije pa sam se odlučio na udarac. Srećom, lopta je ušla u gol. Da sam promašio, sigurno bi me izvrijeđali", rekao je i dodao:

"Ovo je jedan od najljepših golova koje sam postigao. Nisam dobro otvorio utakmicu, radio sam pogreške koje inače ne radim. Najvažnije je ipak da smo pobijedili i uzeli tri boda kojima ostajemo na vrhu ljestvice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.