Boks

VIDEO Tyson u popularnoj TV emisiji usporeno odgovarao na pitanje i klonuo glavom

Foto: Screenshot YouTube

BIVŠI svjetski prvak u teškoj kategoriji Mike Tyson gostovao je u jednoj od najgledanijih britanskih emisija Good Morning Britain na ITV-ju.

Njen voditelj je popularni Piers Morgan poznat po svojoj aktivnosti na Twitteru, strastvenom navijanju za Arsenal i čestim prepirkama s bivšim nogometašem, a danas također TV voditeljem, Garyjem Linekerom.

Obožavatelji su se pitali je li napušen ili ozbiljno bolestan

Tyson je u emisiji bio gost prvenstveno kako bi najavio svoju povratničku borbu protiv Roya Jonesa Juniora 28. studenoga u Kaliforniji. Američki teškaš je u odličnoj formi, već duže vrijeme objavljuje videozapise svojih treninga na Instagramu, a njegovo gostovanje u emisiji Good Morning Britain malo je zabrinulo njegove obožavatelje.

Tyson je na pitanja odgovarao usporeno, glava mu je u jednom trenutku klonula dok je slušao pitanje, a obožavatelji su se u komentarima pitali je li napušen ili ozbiljno bolestan.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TYSONOVO GOSTOVANJE U EMISIJI GOOD MORNING BRITAIN.

Tyson i voditelj Piers Morgan zajedno su pušili marihuanu

Ovaj prvi scenarij je vjerojatniji jer Tyson već duže vrijeme ima tvrtku koja prodaje lijekove na bazi kanabisa i posluje vrlo dobro. Tyson je i sam konzument vlastitih proizvoda u zdravstvene i rekreacijske svrhe, a čak je i spomenuti Piers Morgan s njim pušio marihuanu.

"Tyson ima ranč marihuane u Kaliforniji pa sam pušio s njim jer je to tamo legalno. Marihuanu smatram manje opasnom od alkohola i cigareta. A nikad nisam vidio sretnijeg i mirnijeg Mikea Tysona", kazao je Morgan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.