borilački sportovi

VIDEO UFC-ov prvak ostao u čudu zbog srpske borkinje: Ona je prelijepa zvijer

Foto: screenshot YouTube

UFC-ov teškaški prvak Francis Ngannou na svojem YouTube kanalu povremeno komentira razne snimke, a ovaj put pažnju mu je privukla srpska borkinja Sara Damnjanović, taekwondoašica koja je osvojila broncu na Europskom prvenstvu 2015. godine. Predator je ostao impresioniran i njenim izgledom i vještinama.

"Opa, lijepa je! Ona je prekrasna zvijer", rekao je Ngannou kad ju je vidio izbliza te je razvukao osmijeh preko cijelog lica. Nakon prve reakcije, fokusirao se na njene vještine i prokomentirao: "Ne bih volio dobiti kružni udarac od nje u trbuh. Može ti slomiti rebra!"

Ipak, Ngannou ne smatra da bi se Sara mogla natjecati u UFC-u. "Nemojte me krivo shvatiti, jako je dobra u taekwondou, ali to nije dovoljno za borbu s MMA djevojkama, no ni one se ne bi s njom mogle nositi u taekwondou. Ako bi počela trenirati MMA, bila bi dobra", smatra Predator.

Damnjanović je danas ipak više posvećena društvenim mrežama nego samom sportu, što se vidi po prirodi njenih objava i činjenici da je samo na Instagramu prati 755.000 ljudi.