VIDEO Veliki kiks Barcelone. Uništila ju je kosovska legenda

Foto: EPA

BARCELONA je u sedmom kolu La Lige gostovala kod Mallorce. Očekivala se lagana pobjeda, ali je katalonski klub uspio izvući samo bod i to nakon što je dvaput gubio. U prošlom kolu je u spektakularnom preokretu slavila protiv Celte, ali Barceloni nije isti podvig dvaput zaredom pošao za rukom.

Prvi gol na utakmici velika je greška Barceloninog golmana. Igrala se osma minuta kada je Blaugrana imala jedan napad. Lopta se vratila do golmana Marca Ter Stegena kojeg nitko nije napadao i imao je nekoliko opcija. No, on je neshvatljivo pogriješio i predao loptu suparniku. Antonio Sanchez ju je uzeo i proslijedio za kosovskog napadača Vedata Muriqija koji je zabio gol. Bio je to njegov treći prvenstveni pogodak ove sezone.

Na 1:1 poravnao je brazilski krilni napadač Raphinha koji je prihvatio jednu odbijenu loptu i zabio prekrasan gol lijevom nogom s 25 metara. Činilo se da će tu Blaugrana okrenuti susret na svoju stranu.

No, krajem poluvremena stigao je novi šok. Golman Mallorce ispucao je jednu loptu, a Muriqi se ovog puta našao u ulozi asistenta. Glavom je loptu proslijedio u prostor, a tamo je utrčao Abdon Prats koji je gurnuo loptu kraj neodlučnog Ter Stegena.

Barcelona je u nastavku lomila gostujući blok. Činilo se da je uspjela kada je za nju dosuđen penal u 70. minuti, ali je on nakon VAR intervencije poništen. Ipak, u 75. minuti je odigrala sjajnu akciju u kojoj je Raphinha s boka odigrao povratnu loptu, Robert Lewandowski ju je sjajno pustio kroz noge, a mladi Fermin Lopez pospremio u mrežu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.