Vinicius igračima Mallorce: Nađite novi posao, nikad nećete imati novca kao ja

Foto: Epa

REAL je u nedjelju izgubio kod Mallorce 1:0 i dopustio je Barceloni da mu pobjegne na čak osam bodova prednosti. Nakon utakmice se najviše pisalo o traumatičnom danu za Realovog Brazilca Viniciusa.

Jedna od najvećih zvijezda Reala dobila je peti žuti karton, koji je eliminira iz sljedećeg meča, protiv Elchea, s tribina su je rasistički vrijeđali majmunskim povicima, a na terenu su je igrači domaće momčadi, najviše Pablo Maffeo i Antonio Raillo, pošteno udarali i stalno provocirali.

No, kako piše španjolski El Chiringuito, Brazilac im nije ostao dužan, pa im je nakon jednog sukoba navodno rekao kako nikad neće imati novca kao on.

"Kada završite s nogometom, morat ćete pronaći drugi posao jer nikada nećete imati novca kao ja", kazao je Brazilac, što je njegove čuvare dodatno izbacilo iz takta.

To nije bio jedini način na koji se Vinicius obračunavao s domaćinom. Na kraju prvog dijela dobio je salvu uvreda s tribina dok je išao ka tunelu, ali je onda pokazao navijačima na grb Real Madrida, aludiravši na to kako igra u najvećem klubu na svijetu i kako Mallorca ne može stati u istu rečenicu s Kraljevima.