Vranješ: Livaja je radio probleme. Boateng se zbog njega zaključao u svlačionicu

Foto: EPA

BIVŠI nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ (34) i današnji branič beogradskog Čukaričkog gostovao je u podcastu Psihokast. Jedan od pratitelja podcasta pitao ga je u kakvom je odnosu s kapetanom Hajduka i donedavnim hrvatskim reprezentativcem Markom Livajom (30). 

"Tri godine igrali smo zajedno u AEK-u, on je sad ikona Hajduka, fenomenalan i kvalitetan momak. Bio je u Interu s 19 godina. Ali, brate, bio je vruća glava, radio je malo problema. Pričao mi je kako je igrao u Las Palmasu s Kevin-Princeom Boatengom. Htio ga je ubiti, Boateng se zaključao u svlačionicu, nije smio izaći", izjavio je Vranješ.

Boateng i Livaja igrali zajedno tijekom sezone 2016./2017.

Boateng je ljetos završio karijeru tijekom koje je nastupao za Herthu, Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Genou, Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelonu, Bešiktaš, Fiorentinu i Monzu. U Las Palmasu je bio za vrijeme sezone 2016./2017., kada je ondje igrao i Livaja.

Livajina karijera išla je od Hajduka, preko Intera, Lugana, Cesene, Atalante, ruskog Rubina iz Kazana, Empolija, Las Palmasa do atenskog AEK-a. U splitski klub vratio se u veljači 2021. godine i od tada je jedan od najboljih igrača SuperSport HNL-a.

Odlične igre u domaćem prvenstvu osigurale su mu povratak u hrvatsku reprezentaciju s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. No iz nje se povukao u listopadu ove godine.

Vranješ izbačen iz reprezentacije BiH zbog tetovaže s likom četničkog vojvode Momčila Đujića

Vranješ je kontroverzan nogometaš. Među ostalim, iz reprezentacije je izbačen zbog tetovaže s likom četničkog vojvode Momčila Đujića. Jedno vrijeme bio je glavna zvijezda tabloida zbog ljubavne afere s pjevačicom Jelenom Karleušom, a podržao je i AEK-ove huligane nakon sukoba s Bad Blue Boysima.

Vranješ igra na poziciji stopera, a karijeru je proveo u brojnim klubovima. Nastupao je za Borac iz Banje Luke, Crvenu zvezdu, Napredak, Sheriff, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Pribram, Gaziantepspor, Sporting Gijón, Tom Tomsk, AEK Atenu, Charleroi, Anderlecht, Hatayspor i sada Čukarički.

Pročitajte više