VRATIO SE SPLITSKI BOMBARDER Slišković zaigrao nakon 18 mjeseci pauze zbog bolesti

Foto: Facebook

RUKOMETAŠI PPD Zagreba slavili su u 13. kolu SEHA lige u Celju protiv Pivovarne Laško s 30:23 (19:12) u izravnom obračunu za drugo mjesto. 
 
Nakon gotovo 18 mjeseci pauze zbog bolesti, rukometu se vratio ponajbolji hrvatski rukometaš Ivan Slišković. Dvadesetšestogodišnji lijevi vanjski obolio je od mononukleoze nakon Olimpijskih Igara u Riju... Rođeni Splićanin se dugo vraćao, a jučer je napokon dočekao taj dan.
 
Ivan je zaigrao protiv hrvatskog prvaka te je postigao i pogodak porazu svoje momčadi.
 
Slišković već dugi niz godina slovi za našeg ponajboljeg rukometaša. Priliku da zaigra za reprezentaciju pružio mu je Slavko Goluža 2014. godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a u dvije godine je izrastao u veliko pojačanje za Hrvatsku. 
 

Bio je ponajbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, no onda stižu problemi...

U trenutku kada ga je zadesio virus mononukleoze, Ivan je slovio za jednog od najboljeg igrača svijeta na svojoj poziciji lijevog vanjskog. Bio je u tom trenutku igrač mađarskog velikana Veszprema, igrao je u sjajnoj formi, postizao fantastične golove u Ligi prvaka... No, morao je stati, ipak je zdravlje na prvom mjestu. Mađari su ga čekali godinu dana, Ivan se  nije uspio opraviti pa je u dogovoru s klubom u lipnju prošle godine raskinuo ugovor te postao slobodan igrač. 
 
Par mjeseci nakon, priliku za povratak pružilo mu je Celje, za koje je nastupao od 2013. do 2015. godine. 
 
Hrvatska rukometna reprezentacija ga treba.
 
Nekadašnji član našičkog Nexe-a bio je neskrivena želja i izbornika Hrvatske Line Červara za ovogodišnje  Europsko prvenstvo, ali Ivan nije mogao doći u nekadašnju formu samo dva mjeseca nakon povratka treninzima.
 
Ivan je izašao iz opake borbe pobjednički, onako kako to on jedino i zna, sada je na njemu da se vrati tamo gdje mu je mjesto - u reprezentaciju. Sretno majstore!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.